Grafisch ontwerpers

in wording

Mogen we onszelf even voorstellen...

Zeven ambitieuze leerlingen... We zijn nog in volle groei, op zoek naar onze dromen en ambities.

Onze coaches proberen het beste in ons naar boven te halen en ons te stimuleren om alles te geven. Voor onszelf én onze klanten.

Elk jaar bekijken we waar het anders en beter kan, met klaseigen invalshoeken en creatieve accenten. PopPub is van ons!

Elise

Hulpvaardig, een sfeerbrenger, een gezellige meid, een eerlijke durver, met oog voor alles wat mooi is, een trendspotting lady. Sterk in Photopshop en klantvriendelijk eerste klas.

#flawlessbutterfly


Amal

Stille werkkracht, die achter de schermen de touwtjes in handen neemt, een positivo, vrolijkste snoet in onze studio. lllustratief, creatief en met gevoel voor stijl.

#silentbee


Michelle

Native Duitstalig, een vrolijke, positieve meid, tatermie, geen moeite is te veel, open, leergierig, nieuwsgierig, storyteller met een eigen mening. Never gives up en wil blijven groeien in Photoshop, Illustrator.

#curiousturtle


Kaylee

Creatief, trendsetter, stijlvol, weet wat ze wil, groepsdier, warme persoonlijkheid, klantvriendelijk.

Een krak in Illustrator, begeleiden van fotosessies en onze 'in huis' topstyliste.

#koalaqueen


Wanchana

Roots uit Azië, kan uit het niets iets creatief maken, always thinking out of the box, stille observant, leert door te kijken, illustratietalent en vertaler in Illustrator, skills in video-editing en fotografie. 

#drawingcameleon


Mehmet

Onze spraakwaterval met een goed hart, oprecht, ideeënfontein, recht voor de raap, zorgt altijd voor een vrolijke noot in de klas, zorgt voor iedereen, empathisch. Een alles-kunner.

#tropicalparrot


Tsawarong

Perfect tweetalig, sportief, verantwoordelijk, neemt het voortouw en is een kei in plotten, het gebruiken van de hittepers en illustratieve vormgeving. SMASH!

#lolligelion


Wendy

Leading lady en

mede-oprichter van PopPub, empatisch, creatieve duizendpoot, open, aanspreekbaar, groot rechtvaardigheidsgevoel, altijd opgewekt, plaagstok, behulpzaam, krak in haar vakgebied, beste adviesgever ever. 

#lovingracoon


Cindy

PopPub coach, samenbrenger, zorgzaam, geduldig, uitdager, mooimaker, behulpzaam, gezelligheidsdier, streng maar rechtvaardig, lat-hoog-legger, kwaliteitsbewaker, omdenker.

#sunshinehuskey

Onze partners

Copyright PopPub 2020-2021 © All Rights Reserved